BIOGRAFIE

Op 1 augustus 1990 is Ezra Daniël Michel Lesimanuaja geboren te Hoogeveen. Afkomstig van twee Molukse ouders is hij opgegroeid in zijn geboorteplaats.

In 2001 begon hij aan de VMBO-Theoretische Leerweg en heeft deze afgerond in 2005. Na het VMBO is hij verder gegaan op de HAVO, die hij twee jaar later heeft afgerond. Van 2008 tot op heden studeert hij aan de hogeschool Inholland te Haarlem. In het schooljaar 2013-2014 zal hij afstuderen voor de opleiding Media en Entertainment Management.

Tijdens zijn middelbare school periode is hij ook begonnen met muziek maken, eerst als drummer daarna als percussionist. Op dit moment speelt Lesimanuaja bij verschillende groepen als percussionist.

In mei 2009 is Lesimanuaja begonnen met Ezra Entertainment, werkzaam als ZZP-er  in de media- en entertainmentindustrie.

Zo heeft hij al verschillende opdrachten gedaan in verschillende disciplines. Van het produceren en regisseren van promotievideo’s tot het begeleiden van een theatergroep in theater de Tamboer in Hoogeveen.

Een aantal opdrachtgevers van Ezra Entertainment zijn:

   • Theater de Tamboer
   • Fresh Flix
   • Roël Calister
     - Jiga-Musica
    1. - DrumDrumDrum.nl